Nosaltres:
Celeste & Lucas

Pels que no ens coneixeu som la Cele i en Lucas.
A casa nostra, volem fer-te sentir com a casa teva, construint records inoblidables.

Volem de transmetre’t les sensacions que ens produeix a nosaltres, l’afecte i l’amor amb el qual treballem per a tots vosaltres.

La nostra cuina és de proximitat, de temporada, fresca i variada, respectant el nostre producte i la nostra terra. Sense etiquetes ni pretensions, fent el que més ens agrada, gaudint de la cuina, de la vostra companyia i tenint cura dels petits detalls.

El Nostre Equip

Darrere de cada plat, de cada fumet, de cada cocció i de tots aquells grans i petits detalls que construeixen la nostra proposta gastronòmica, hi ha una ànima, un equip, persones que ens acompanyen en aquest projecte, des d’un sentir familiar, posant la seva tècnica, la seva professionalitat i el seu cor. Gràcies a ells podem proporcionar-vos una experiència de qualitat, amable i honesta.

El Restaurant

Benvinguts al nostre racó de l’Empordà. El Turandot està situat a l’entrada de Begur.

És un espai íntim, càlid i reconfortant per a compartir moments junts; petit i acollidor, per poder atendre cada detall.

Us convidem a venir i compartir la nostra passió pel bon menjar, i la proposta que fem amb els productes de la nostra terra.

+34 972 622 608

(Reserves online recomanades)